Vieringen
Zondag 5 mei   Géén samenkomst
Zondag 12 mei
geanuleerd
10.30 uur Volgens rooster zou mevrouw Irene Hörst zondag 12 mei onze gastspreker-ster- zijn. Helaas Irene Hörst moet een medicijnenkuur ondergaan waar 6 weken voorstaat, mag niet autorijden maar is ook niet in conditie om een spreekbeurt te vervullen

Wij hebben getracht, uit een lijst van reguliere voorgangers een vervanger te zoeken maar dat mocht niet lukken, iedereen heeft vastgelegde afspraken Helaas, nog nooit eerder voorgekomen, hebben wij de samenkomst van zondag 12 mei moeten annuleren.

Zondag 19 mei 10.30 uur dhr. dr. R. Nepeu

Zijn onderwerp is wel heel bijzonder in het licht van deze tijd nl: U hebt van de mens bijna een god gemaakt (uit De Psalmen 8 vers 6 enz)

Zondag 26 mei 10.30 uur mw. Lauk Spelberg

Het thema van de viering is “het licht op moeder”. Hoe ook je leven is gelopen ieder mens heeft een moeder. Lauk Spelberg bespreekt een aantal eigenschappen van moeders en zet het licht op moeders door middel van teksten onder andere uit de bijbel en liederen van Herman van Veen en Stef Bos.

Zondag 9 juni
(Pinksteren)
10.30 uur mw. Lauk Spelberg

Haar thema heet in het kort: “Spraakverwarring”. Wel heel kort, dat vraagt om enige toelichting. Welnu: het thema gaat uit van het verhaal “de toren van Babel “ In relatie met de vluchtelingen in deze tijd, dat gezien in het licht (verbinding) met het Pinksteren gebeuren.

Méér …., maar dat houdt zij nog voor zich!

Zondag 23 junil 10.30 uur mw. Joke Werner
      De maanden juli en augustus hebben traditioneel de zomerstop waarna wij in september de activiteiten zullen starten.
 
     
  U bent welkom in de Wilhelminakapel aan de Wilhelminaweg 7 - 3603 CR Maarssen

de Wilhelminaweg is het verlengde van de Schippersgracht langs/ achter kasteel Bolenstein